ItaT for oss

#piazzaitalia | VERKTØY SOM STØTTER DET LOKALE ITALIENSKE SAMFUNNET

VI MØTES PÅ TORGET, DER aLLE SPØrsMÅL FÅr ET SVAR

Med dette ønsker vi å  gi opplysninger på  italiensk om alt som gjelder livet i Norge, som informasjon om de viktigste offentlige myndigheter: Helsetjenester, skatteetaten og NAV m.f. I tillegg tilbyr vi generelle opplysninger for de som er i ferd med å flytte til Norge, og ei liste av butikker i Trondheim som selger italienske produkter.

#vitainorvegia | ELLER HVORDAN MAN KAN TRIVES I NORGE

KASTE DEG FRYKTLØs i DEN sKANDINAVISKE LIVEMÅTEn

Hvordan fungerer egentlig ting i Norge? Hvordan fungerer boligmarkedet? Hva med helse, skatt eller jobb? Vi organiserer stadig flere workshops og arrangementer der alle de meste allminnelige spørsmålene svares av dyktige fagfolk

#officinaitaliana | KURS og VERKSTED

«ITALIANS DO IT BETTER» (MADONNA, 1986), IKKE SANT?

Vi organiserer kurs og verksted siktet mot personer med forskjellige interesser og ønsker. Her snakker vi om, f.eks., kurs om italiensk matlaging, brødbaking eller baking generelt, ostlaging, pølse- og skinkelaging og oppbevaring, osv. Kursene skal gjennomføres enten på italiensk eller engelsk.

#italialavoro | ET FAGLIG NETTVERK FOR VÅRE MEDLEMMER

MADE-IN-ITALY  I NORGE

ItaT har opprettet et nettverk med noen fagdyktige aktører som tilbyr tjenester til rabatterte priser til våre medlemmer. Dette gjelder mange ulike fagområder, og inkluderer både håndverkere, og leverandører av diverse intellektuelle, digitaler eller manuelle tjenester, som kan være preget enten av tradisjon  eller innovasjon. Med dette håper vi å stimulere forretningsmuligheter hos våre samarbeidere samtidig som våre medlemmer får fordelaktige vilkår og priser.

Scopri le convenzioni attive QUI

Her finner du mer opplysning om #itatpernoi:

Se  EVENTI for en oversikt av tidligere og forløpige arrangementer