Bli medlem!

OPPLEV DEN ‘EKTE’ ITALIA HER I TRONDHEIM DU OGSÅ, BLI MED PÅ LAGET!

Som medlem får du mulighet til å delta i alle våre arrangementer, å være med i nettverket, å få ‘smake’ litt på den autentiske italienske væremåten, og hvorfor ikke, bli ambassadør til det italienske flagg i Trondheim!

MeDLEMSKONTINGENT 2020

Du kan bli medlem i ItaT når som helst i løpet av året. Kontingenten dekker det samme året frem til 31. desember. Da blir du medlem av ItaT i resten av det foreløpige året.

 

Om du har lyst til det, er det også mulig å bli involvert i organisasjonen som aktiv frivillig, og så bidra til å skape ItaTs fremtid sammen med oss.

FORDELER VED MEDLEMSKAP

Medlemskap er helt fleksibelt og medlemmene selve bestemmer helt fritt til hvilken grad de ønsker å delta i aktivitetene som arrangeres. Her er noen viktige poeng om hva medlemskap består av og fordelene knyttet til det.

1. Ved å melde deg på, bidrar du konkret til ItaT og sin fremtid. Medlemskap avgifter er vår eneste inntektskilde, bortsett fra små bidrag vi får fra Trondheim kommune knyttet.til enkelte prosjekter eller inntekt fra arrangementer som krever betaling eller bidrag til kostnader.
2. Medlemmer får avslag på de forskjellige aktiviteter som arrangeres av ItaT og som krever betaling.
3. Medlemmer kan få rabatterte priser hos bedrifter eller kommersielle virksomheter ItaT har avtaler med (flere skal avtales etter hvert).
4. Medlemmer har ingen forpliktelser om deltakelse til arrangementer. Deltakelse er helt frivillig, og det er ikke noe forpliktelser knyttet til medlemskap.
5. Aktivt påvirke retning ItaT skal utvikle seg mot i fremtida gjennom deltakelse i
årsmøte og stemmerett ved valg av styregruppen.

Kort sagt, er det ingen ulemper ved medlemskap, bare nydelige fordeler!

Å bli medlem er utrolig enkelt: Bare trykk på knappen nedenfor og følg tips som gis underveis frem til du blir bedt om betaling av kontingent, der medlemskap blir aktivert.

VELKOMMEN!

DIVENTA SOCIO, CLICCA QUI!