Postapokalyptisk Teaterspill: “Bare Dyr”

Vi støtter gjerne denne teaterforestillingen med en innovativ stil, regissert av Alessandra Felli, 100% italiener i Trondheim!


Det Trøndelagsbaserte teaterkompaniet Bizarra Produksjoner produserer for tiden et postapokalyptisk teaterspill på Svartlamoen, der deltakerne blir besøkende i byen Midtgård.

Et tidlig utgangspunkt for dette prosjektet har vært skrekkfilmen The Birds av Alfred Hitchcock, og selv om historien har beveget seg langt fra både filmen og novellen den er løst basert på, er kjernen den samme; naturens hevn over menneskene og de mørke kreftene i oss som forhindrer oss fra å redde oss selv.

Sjangeren er derfor horror, og publikum bli aktivisert i grupper som skal spille seg til slutten av denne historien. Spørsmålet er om karakterene de følger vil overleve.

Produksjonen Bare Dyr tar publikum med til 2041 og en klode som sakte kokes og med mennesker som begynner å gå tom for steder å flykte til.

Dette er fortellingen om samfunnet Midtgård som i 2041 forvitrer under en sol som steker kraftigere enn innbyggerne kan tåle. De fleste har flykta, men noen få klamrer seg likevel fast i Midtgård og hverandre. Hjelp innbyggerne med å finne nye løsninger så de slipper å forsvinne med byen. Ta vare på hverandre, vokt deg for sola og ikke minst dyrene som streifer rundt i området.

Spilles 02.10-09.10 på Verkstedhallen

BILLETTER

Kunstnerisk team
Regissør: Alessandra Felli
Koreograf/bevegelseskonsulent: Live Strugstad
Foto/Video: Nicola Lolli/FolliArt
Scenografi: Nicola Lolli/Alessandra Felli
Kostyme/rekvisitt/visuell utforming: Alessandra Felli/ Leo Thörn / Meysam Abbas Hosseini/Nicola Lolli
Dramatiker: Hedvig Bergem Søiland
Komponist: Martin Mulholland/ Erlend Elvesveen
Lysdesign: Sune Schjelderup
Leverandør, teknikk: Gaffa Productions
Skuespillere/medskapere:
Eline Hallem, Amanda Tunsberg, Katrine Lovise Øpstad Fredriksen, Peder Kaalstad, Mari Moe Krysinska
Stemme: Fredrik Paalssønn Aakershus
Produksjonsassistenter:
Casper Conopio Høvde, Alexandra Fossen Pavlovic, Maja Krysinska
Produsent: Mari Moe Krysinska
Co-produsent: Dans i Trøndelag
Støttet av:
Norsk Kulturråd, Trøndelag Fylkeskommune, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende Kunstnere, Trondheim kommune, SMN1, Bergesenstiftelsen, Norsk Regifond
Residens, forprosjekt: Seanse, senter for kunstproduksjon
Dramaturg i forprosjektet: Kristofer B. Grønskag