ITAT er tilbake

Kjære medlemmer,

etter en lang periode med mangel av aktiviteter på grunn av COVID-19, er ITAT endelig tilbake. Fra og med august måned skal vi tilby en rekke begivenheter, selvsagt med alle smitteverntiltakene på plass. Detaljer og lenker til påmelding til disse skal snart publiseres på vår nettside og sosiale medier.

CHAMPIONS LEAGUE KAMPER

Bli med oss for å se fotballkampene som involverer de italienske klubbene (Juventus, Inter og Atalanta) som fremdeles er med i den fremtredende europeiske turneringen Champions League. Vi skal møte på puben Three Lions. Påmelding er obligatorisk.

FERRAGOSTO LUNSJ

Feiring av Ferragosto har allerede blitt til en tradisjon for alle oss hos ITAT, og så skal vi igjen arrangere en hyggelig lunsj ved en restaurant (bekreftelse om møtested kommer snart) i byen. Obligatorisk påmelding.

MATLAGING VERKSTED

I løpet av september, oktober og november skal ITAT tilby noen matlaging kurs. Hver gang skal deltakerne få oppdage og smake på en rett fra den italienske regionale tradisjonen som skal lages på plass. Møtested blir Skansens Aktivitetshus og påmelding obligatorisk.

KINO KVELD

Endelig er “La Dolce Vita” tilbake. Den første filmen på programmet blir Checco Zalones “Tolo, tolo”. Obligatorisk påmelding.

Velkommen! Vi ønsker dere en fortsatt fin ferie!