Samarbeidere

Som ItaTs medlem får du rabatterte priser og gunstig vilkår hos virksomheter eller fagdyktige som ItaT har underskrevet avtaler med. Her henger valget av våre samarbeidere sammen med ItaTs hovedformål, som gjenspeiles i de tre  utvalgskriterier som brukes og som kan oppsummeres slik:

1. Fagdyktige, bedrifter eller virksomheter driven av italienere;

2. Fagdyktige, bedrifter eller virksomheter som snakker italiensk;

3. Fagdyktige, bedrifter eller virksomheter som tilbyr tjenester som preges av en autentisk italiensk trekk. Styregruppen bestemmer hvilke potentielle samarbeidere blir aktuelle basert om tilbakemelding fra medlemskapets base.

Fagområdene som det er snakk om her er mangfoldig, og inkluderer både håndverkere, og leverandører av diverse intellektuelle, digitaler eller manuelle tjenester, som preges enten av tradisjon eller innovasjon. Med dette håper vi å stimulere forretningsmuligheter hos våre samarbeidere samtidig som våre medlemmer får fordelaktige vilkår og priser.

FORELØPIGE AVTALER


OSTEOPAT SDG  med SABRINA DE GREGORIO

Enhver ItaT medlem som holder et gyldig medlemskort vil få behandling til student priser hos Osteopat SDG. Dette gjelder alle slags behandlinger i løpet av hele året, og anvendes også i forbindelse med andre tilbud. Dette betyr at medlemmene alltid blir behandlet som studenter uten videre.

Les mer

Sabrina er ei tilpasningsdyktig kvinne som liker å utfordre seg selv og å ta seg selv forbi sin egen comfort zone. Derfor valgte hun å flytte til Norge i 2018.

Hennes motto er:

‘Livet er bevegelse, bevegelse er livet’

E.T. Still

Sabrina er utdannet sykepleier ved Università di Medicina e Chirurgia di Torino og har bachelorgrad i Ostopati (med europeiske godkjennelsen). Deretter fikk hun spesialisasjon i den amerikanske osteopatiske teknikken “Strain counterstrain”. Hun jobbet i 14 år som sykepleier og i 5 år som osteopat i Italia. Nå har hun jobbet som osteopat her i Trondheim i ett år.

Osteopati er en behagelig behandlingsteknikk som brukes for å forebygge og helbrede plager som påvirker det kranio-sakrale systemet, organer og muskel-og skjelettsystemet. Det er viktig for osteopater å undersøke hele kroppen for å kunne behandle patienter på en grundig måte.

Ytterlige opplysninger og kontakt detaljene finner du her

Nettside
E-post
Tel / SMS

Kort oversikt om priser (kun illustrende eksempler):

  • Første gangs konsultasjon: 750kr / 600 (rabattert pris for ItaT medlemmer)
  • Påfølgende behandlinger 550kr / 450 (rabattert pris for ItaT medlemmer)

Er du nysgjerrig om osteopati? Da se på dette!

 

BARNEVAKT med ELISA ORLANDO

Enhver ItaT medlem som holder et gyldig medlemskort kan kreve 15% avslag barnevaktjenester utført i løpet av kvelden.

Les mer

Elisa er ei utadvent og blid jente som flyttet til Trondheim for kun noen måneder siden. Hun har bachelorgrad i statsvitenskap og er opptatt av slike temaer som bærekraftig utvikling, deltakelse og antikorrupsjon. Ved siden av studiene, har hun jobbet som barnavakt til barn i aldersgrense 1-13 i mange år. Hennes siste oppdrag  var i Vienna der hun i tre år var barnevakt til tospråklige barn (tysk-italienk og engelsk-italiensk).  I disse stillingen fikk hun anledning til å finpusse hennes tilnærmingsmetode til barn som involverer lek i hverdagssituasjoner. Hun har også erfaring som leder i en speidergruppe i byen hun vokst opp i, som privatlærer i tysk og italiensk og som lærer i moderne danse til barn mellom 10 og 14. Elisa snakker flytende italiensk, engelsk og tysk og er i ferd med å lære seg norsk.

Trenger du en pålitelig barnevakt som kan passe dine barn når du har behøv for det, blir det for korte eller lenger perioder og for hvilken som helst grunn, sa er det lurt å ta kontakt med Elisa.

Elisa kan kontakteres via:

Whatsappe-post